Effektiv træfældning samt beskæring af buske og træer

Hos K. C. Anlægsgartner har vi mange års erfaring med træfældning og beskæring af træer og buske, som vi blandt andet udfører for private kunder og erhvervskunder i Hørsholm, Vedbæk, Virum, Lyngby og hele Nordsjælland.

Vi udfører beskæring af træer

Vi tilbyder beskæring af alle slags træer og blandt vores arbejdsopgaver tilbyder vi f.eks. beskæring af frugttræer. Det kan blandt andet være beskæring af pæretræ og beskæring af æbletræer. Har du en konkret opgave om f.eks. beskæring af buske, hører vi meget gerne fra dig.

Sådan udføres vores træfældning

Vi udfører træfældning, hvor hele træet fældes fra jorden. Det vil sige, at hele træet lægges ned i ét stykke. Træer der er for vanskelige at fælde på grund af deres placering, tilbyder vi at skære ned i indre stykker fra toppen, så omgivelserne ikke ødelægges af vores fældning af træ.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Hvad koster træfældning?

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores priser på træfældning samt beskæring af træer og buske, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig om mulighederne.

​Du kan enten ringe til os på telefon 20 44 78 51 eller skrive til vores e-mail kcanlaegsgartner@mail.dk, hvis du vil høre mere om beskæring af buske eller andet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk