Træfældning og beskæring af træer af enhver art​

​Hos K. C. Anlægsgartner har vi mange års erfaring med træfældning og beskæring af træer, som vi blandt andet udfører for private og erhvervskunder i Virum, Lyngby og resten af Nordsjælland.

Beskæring af træer udføres

Vi tilbyder beskæring af alle slags træer, og blandt vores arbejdsopgaver tilbyder vi eksempelvis beskæring af frugttræer, herunder både beskæring af pæretræ og beskæring af æbletræer. Har du en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Sådan udføres vores træfældning

Vi udfører træfældning, hvor hele træet fældes fra jorden – det vil sige, at hele træet lægges ned i ét stykke. Træer, som for eksempel er for vanskelige at fælde på grund af deres placering, tilbyder vi at skære ned i indre stykker fra toppen, således at omgivelserne ikke ødelægges af vores fældning af træ.

Hvad koster træfældning?

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores priser på træfældning eller beskæring af træer og buske, er du altid velkommen til at kontakte os.

​Du kan enten ringe til os på telefon 20 44 78 51, eller du kan skrive til vores e-mail kcanlaegsgartner@mail.dk, hvis du har nogle spørgsmål om fældning af træer eller træbeskæring.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Kontaktinfo