Anlæg af have med personlig haveindretning

Når du skal have udført anlæg af have, er der mange faktorer, der spiller ind. Hvilken type af blomster ønsker du, hvor store bede skal der anlægges, hvilken haveindretning vil du have og mange andre lignende spørgsmål skal overvejes.

Det kan være en mundfuld at finde ud af på egen hånd, og derfor giver vi hos K. C. Anlægsgartner dig gerne en hjælpende hånd, når det kommer til anlæg af have. Vi udfører alt inden for haveanlæg i Virum, Lyngby og resten af Nordsjælland.
​​

Haveindretning og haveanlæg skaber husets ydre ramme

Hvis et hus har en trist og kedelig have, kan det hurtigt komme til at se upersonligt og trist ud. Det er let at skabe en smuk ydre ramme til huset ved anlæg af en have, der passer ind i husets personlighed.

Vi kan derfor hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer ved hjælp af forskellige smarte løsninger, der kan give dig din drømmehave. Vi kan blandt andet stå for opsætning af støttemure i bedene, plantning af smukke blomster eller noget helt tredje.

Vi har stor viden omkring de forskellige blomstertyper, hvorfor vi selvfølgelig også sørger for, at dine stauder kommer til at stå i et surbundsbed.

God erfaring med haveanlæg giver tilfredse kunder

Med vores mere end 25 års erfaring inden for anlæg af have og anlægsarbejde kan du være sikker på, at vi får skabt en have, der lever 100 % op til dine forventninger. 

Dette gør vi ved at lytte til dine ønsker til bl.a. haveindretning og supplere med forskellige ideer, der kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Der er ikke det, vi ikke kan klare.

Hvad koster anlæg af have?

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om haveanlæg, hvad vi kan tilbyde dig eller for at høre nærmere om vores priser. Har du en konkret opgave, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 20 44 78 51 eller skriv til vores e-mail kcanlaegsgartner@mail.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Kontaktinfo