Anlæg af have med personlig haveindretning og andet anlægsarbejde

Når du skal have udført anlæg af have, er der mange forskellige faktorer, der spiller ind. Hvilken type af blomster ønsker du? Hvor store bede skal der anlægges? Hvilken haveindretning vil du have? Samt mange andre lignende spørgsmål, der skal overvejes.

Det kan være en mundfuld at finde ud af på egen hånd. Derfor giver vi hos K. C. Anlægsgartner gerne en hjælpende hånd, når det kommer til haveanlæg og inspiration til havens indretning. Vi udfører alt slags anlægsarbejde i Hørsholm, Vedbæk, Virum, Lyngby og hele Nordsjælland.

Skal du bruge inspiration til havens indretning?

Hvis et hus har en trist og kedelig have, kan det hurtigt komme til at se upersonligt og tomt ud. Det er let at skabe en smuk ydre ramme til huset ved anlæg af en have, der passer til husets personlighed.

Vi kan derfor hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer ved hjælp af forskellige smarte løsninger, der kan give dig din drømmehave. Vi kan blandt andet stå for opsætning af støttemure i bedene, plantning af smukke blomster eller noget helt andet anlægsarbejde. Vi har stor viden om de forskellige blomstertyper, hvorfor vi selvfølgelig også sørger for, at dine stauder kommer til at stå i et surbundsbed. Så mangler du inspiration til havens indretning, kan du altid tage fat i os.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

God erfaring med haveanlæg giver tilfredse kunder

Med vores mere end 25 års erfaring inden for haveanlæg og haveindretning kan du være sikker på, at vi får skabt en have, der lever 100 % op til dine forventninger.

Dette gør vi ved at lytte til dine ønsker og forskellige ideer, der kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Der er ikke det, vi ikke kan klare.

Hvad koster anlæg af have?

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for haveanlæg og/eller priser. Har du en konkret opgave, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 20 44 78 51 eller send en e-mail til kcanlaegsgartner@mail.dk.

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk