​Pleje af grønne områder med stor erfaring

​Hos K. C. Anlægsgartner i Hørsholm har vi mere end 35 års erfaring med pleje og vedligeholdelse af grønne områder, som vi udfører for private kunder, grundejerforeninger og virksomheder i blandt andet Hørsholm, Virum, Lyngby, Vedbæk og det øvrige Nordsjælland.

Vores arbejdsområder inden for vedligeholdelse af grønne områder

Vi tilbyder blandt andet græsslåning af store og små græsarealer, og vi udfører ukrudtsbekæmpelse både med og uden brug af pesticider. Alternativet til sprøjtemidlerne er udlægning af barkflis.

I forbindelse med vores vedligeholdelse og pleje af grønne områder kan vi også tilbyde:

  • ​​Klipning og beskæring af hække, buske og levende hegn
  • ​Træbeskæring
  • Pleje af espalier og blomster
  • ​Meget mere

Vi lægger vægt på, at der ved klipning og beskæring tages hensyn til den aktuelle beplantningstypes vækst, således at beskæringen fremmer en smuk beplantning.

Vi kan som anlægsgartner rådgive og vejlede, hvis du/I er i tvivl om, hvorvidt klipning eller beskæring er en mulighed.​

​Kontakt os og hør mere om vedligeholdelse og pleje af grønne områder

Har du nogle spørgsmål angående vores pleje og vedligeholdelse af grønne områder, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at indgå en fast aftale med os, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en fast aftale angående vedligeholdelse og pleje af grønne områder, så hører vi også gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 44 78 51, men du kan også skrive til e-mail kcanlaegsgartner@mail.dk, hvis det passer dig bedre.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

​Kontakt os og hør mere om vedligeholdelse og pleje

Har du nogle spørgsmål angående vores vedligeholdelse og pleje af grønne områder, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at indgå en fast aftale med os, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 44 78 51, men du kan også skrive til e-mail kcanlaegsgartner@mail.dk.​​

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk