Biodiversitet i haven og ved grønne områder

Kunne du tænke dig at skabe biodiversitet i haven, så der er masser af levesteder for dyrene? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos K. C. Anlægsgartner har vi stor erfaring i at anlægge og omlægge haver for at sikre et rigt dyreliv med mange forskellige arter. 

Vi har 25 års erfaring som anlægsgartner, og vi står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Vores kundekreds dækker både over private boligejere, virksomheder og grundejerforeninger, der ønsker at skabe mere biodiversitet i haven eller i forbindelse med deres grønne områder.

Vi holder selv til i Hørsholm, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Hørsholm, Vedbæk, Lyngby, Virum og omegn samt i resten af Nordsjælland.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Hvordan skaber man biodiversitet i haven?

Der er flere forskellige måder, hvorved du kan skabe biodiversitet i haven eller på dit grønne område. Her gælder blandt andet:

  • ​Undlad at slå græsset
  • ​Undlad af bruge gift eller gødning
  • ​Sørg for at du har blomster, der blomstrer hele året rundt
  • ​Byg et insekthotel
  • ​Lad gerne bunker af smågrene og blade ligge
  • ​Undgå bar jord
  • ​Undlad at fælde træerne eller fjerne døde grene. Skal træet fældes, så lad stammen ligge.

Ovenstående anbefalinger er alle sammen nogle, der har til formål at øge dyrelivet i haven. Helt overordnet set gælder det, at jo mere vild og ”naturlig” din have er, desto flere insekter vil også tiltrækkes. Så glem gerne den traditionelle tankegang om den flotte prydhave med en nyslået græsplæne og fjernelsen af mælkebøtterne i græsset.

Kontakt os og hør mere eller få inspiration

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe biodiversitet i haven, eller hvis du har brug for inspiration til at gøre din have eller dit grønne område til et levested for insekter. 

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk