Snerydning og saltning klares uden problemer

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan K. C. Anlægsgartner hjælpe dig med snerydning og saltning i Hørsholm, Vedbæk, Virum, Lyngby og resten af Nordsjælland. 

Der findes ikke noget værre end at skulle ud i kulden for at skovle sne tidligt om morgenen. Derfor tilbyder vi dig at klare din snerydning i et snuptag.

Vi tilbyder faste serviceaftaler, som kan tilpasses efter lige netop dit behov.

Du kan regne med vores snerydning

Selvom der er faldet mange centimeter sne henover natten, så kan du være sikker på, at sneen er ryddet væk, når du står op om morgenen. Vi garanterer, at der er både ryddet og saltet, sådan at ingen kan komme galt af sted.

Det er muligt for dig som kunde at tegne en fast aftale med os, så du kan være sikker på, at der altid vil være ryddet for sne i vinterhalvåret.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Skab sikkerhed for folk omkring dig

Når du vælger at indgå en fast aftale om snerydning, gør du ikke bare noget godt for dig selv. Du viser også omsorg for folk omkring dig, da du gør det mere sikkert for dem at færdes rundt. Dette kan være på arbejdspladsen, ude foran dit private hjem eller på grundejerforeningens fællesområder. Vi sørger for, at der altid vil være fri passage efter endt snerydning, så både børn, postmand og medarbejdere kan færdes i ro og mag udendørs.

​Hvad koster snerydning?

Kunne du tænke dig at høre mere om vores snerydning-priser, eller vil du indgå en fast aftale, kan du udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Du skal også være velkommen til at ringe til os på telefon 20 44 78 51, ligesom du også kan sende os en e-mail på kcanlaegsgartner@mail.dk.

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk