Støttemur i beton giver haven et harmonisk udtryk

Hvis du vil skabe et så harmonisk udtryk som muligt rundt om dine bede, kan en støttemur være den helt rigtige løsning. En sådan mur kan laves på flere forskellige måder, så det er muligt for dig at finde den stil, der passer bedst til resten af haven.

K. C. Anlægsgartner kan hjælpe med at opføre en støttemur i beton, hvor du bor i f.eks. Virum, Lyngby eller andetsteds i Nordsjælland.

Få en støttemur, der holder på haven

Hos os kan du få anlagt en støttemur i beton rundt om dit bed eller din have, der vil skabe et mere harmonisk og afrundet udtryk. Med denne type mur får du dog ikke kun en smukt afrundet have, men også en have, der er beskyttet mod vind og vejr.

Støttemuren kan nemlig være med til at holde sammen på haven eller havens bede, så snart vejret ikke arter sig helt, som vi ønsker det. Den sørger for, at haven vil holde sig smuk mange år frem.

Vælg mellem mange forskellige sten

Der findes flere forskellige materialer, som du kan anvende til opsætning af støttemur. Vi kan tilbyde dig at anlægge en mur med enten beton, kampesten eller brosten.

Det er altså muligt for dig at vælge lige netop den type sten, der passer bedst ind i resten af havens samlede udtryk.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din nye støttemur i beton, kampesten eller brosten, så kontakt os gerne. Udfyld vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os på telefon 20 44 78 51 eller skrive en e-mail til kcanlaegsgartner@mail.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Kontaktinfo