Støttemur i beton, granit og natursten – giv haven et harmonisk udtryk

Hvis du vil skabe et harmonisk udtryk rundt om dine bede, så kan en støttemur i natursten, granit eller beton være den helt rigtige løsning. En sådan mur kan etableres på flere forskellige måder, så det er muligt for dig at finde den stil, der passer bedst til resten af haven.

Hos K. C. Anlægsgartner kan vi hjælpe med at opføre en støttemur, hvis du for eksempel bor i Virum, Lyngby, Vedbæk, Hørsholm eller et helt andet sted i Nordsjælland.

Få en støttemur i beton der holder på haven

Hos os kan du få anlagt en støttemur i granit eller beton rundt om dit bed eller din have, der vil skabe et mere harmonisk og afrundet udtryk. Med denne type mur får du dog ikke kun en smukt afrundet have, men også en have, der er beskyttet mod vind og vejr.

Støttemuren kan nemlig være med til at holde sammen på haven eller havens bede, så snart vejret ikke arter sig helt, som vi ønsker det. Den sørger for, at haven vil holde sig smuk mange år frem.

Vælg mellem en støttemur i granit, natursten eller beton

Der findes flere forskellige materialer, som du kan anvende til opsætning af støttemur. Vi kan tilbyde dig følgende muligheder:

  • ​Støttemur i granit
  • ​Støttemur i beton
  • ​Støttemur i natursten
  • ​Støttemur i kampesten
  • ​Støttemur i brosten

Det er således muligt for dig at vælge lige netop den type sten, der passer bedst ind i resten af havens samlede udtryk.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Hvad koster en støttemur?

Vores priser på en støttemur afhænger i høj grad af, hvilken type sten du vælger, samt både hvor lang og hvor høj støttemuren skal være. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi har kigget nærmere på opgaven samt lyttet til dine ønsker og behov.

Få inspiration til din nye støttemur i natursten, beton eller granit

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om dine forskellige muligheder, når det kommer til støttemur-sten, hvis du har brug for inspiration, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din nye støttemur i beton, kampesten eller brosten, så kontakt os gerne. Udfyld vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os på telefon 20 44 78 51 eller skrive en e-mail til kcanlaegsgartner@mail.dk.

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk