Støttemur i haven giver et harmonisk udtryk

Hvis du vil skabe et så harmonisk udtryk som muligt rundt om dine bede, så kan en støttemur være den helt rigtige løsning. 

En sådan mur kan laves på flere forskellige måder, så det er muligt for dig at finde den stil, der passer bedst ind i resten af din have. Vi kan hjælpe dig med at opføre en støttemur, hvis du bor i Virum, Lyngby eller andetsteds i Nordsjælland.

Få en støttemur, der holder på haven

Hos K C Anlægsgartner kan du få anlagt en støttemur rundt om dit bed eller din have vil du kunne skabe et mere harmonisk og afrundet udtryk. Med denne type mur får du dog ikke kun en smukt afrundet have, men også en have, der er beskyttet mod vind og vejr.

Støttemuren kan nemlig være med til at holde sammen på haven eller havens bede, så snart vejret ikke arter sig helt, som vi ønsker det. Den sørger for, at haven vil holde sig smuk mange år frem.

Vælg mellem mange forskellige sten til støttemur

Der findes flere forskellige materialer, som du kan anvende til opsætning af støttemur. Vi kan tilbyde dig at anlægge en mur med enten beton, kampesten eller brosten.


Det er altså muligt for dig at vælge den stentype, der passer bedst ind i resten af havens samlede udtryk.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din nye støttemur, så kontakt os gerne. Udfyld vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 


Du kan også ringe til os på telefon 20 44 78 51 eller sende en e-mail til kcanlaegsgartner@mail.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Kontaktinfo