Belægning af indkørsel og andet brolægning

En flot flisebelægning kan være med til at sætte prikken over i’et i din have eller rundt om din bolig. Det kan f.eks. være valg af sten til belægning af indkørsel eller opbygning af støttemure omkring bedene.

Med korrekt udført brolægning vil du kunne opnå en smuk og harmonisk have, der med sikkerhed vil bringe dig glæde i mange år fremover. Lige netop det kan K. C. Anlægsgartner klare for kunder i blandt andet Hørsholm, Vedbæk, Virum, Lyngby og resten af Nordsjælland.

Flisebelægning med mange forskellige slags sten

Når du vælger at lade os stå for din brolægning, kan vi tilbyde dig en række af forskellige sten, som kan være med til at give dig det ønskede udtryk til en ny terrasse eller havegang. Vi glæder dig også gerne med at få en smuk ny indkørsel helt efter dine ønsker.

Vi har alt fra smukke chaussesten til sandstensfliser, så det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Som brolægger kan vi også hjælpe dig med at finde den type af flisebelægning, som passer bedst ind i din have, hvis du mangler inspiration. 

Ved lægning af ny indkørsel hjælper vi dig med at finde den helt rette belægning, som passer bedst og kan klare vægten fra en eller flere biler.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Få en ny indkørsel eller en ny terrasse

Vi har over 25 års erfaring inden for flisebelægning og haveanlæg. Derfor hjælper vi også gerne dig med at finde den helt rigtige løsning til din have.

Vi kan blandt andet hjælpe med: 

  • Støttemure
  • Trapper
  • Terrasser
  • Indkørsler​
  • Gangstier
  • Kanter
  • Andre former for brolægning​

​Hvad koster brolægning?

Vil du høre mere om de forskellige muligheder eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, kan du kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål om mulighederne for f.eks. belægning af indkørsel.

Ring til os på telefon 20 44 78 51 eller send en e-mail til kcanlaegsgartner@mail.dk.

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk