Brolægger udfører brolægning i flere forskellige variationer

En flot flisebelægning kan være med til at sætte prikken over i’et i din have eller rundt om din bolig. Det kan være valget af sten, som bliver lagt i indkørslen, eller opbygningen af støttemure rundt omkring bedene.

Med korrekt udført brolægning vil du kunne opnå en smuk og harmonisk have, der med sikkerhed vil bringe dig glæde mange år fremadrettet. Lige netop dette kan vores brolægger klare for kunder i Virum, Lyngby og resten af Nordsjælland.
​​

Flisebelægning med mange forskellige slags sten

Når du vælger at lade os stå for din brolægning, kan vi tilbyde dig en række af forskellige sten, som kan være med til at give dig det ønskede udtryk til din nye terrasse eller havegang. Vi hjælper dig også gerne med at få en smuk ny indkørsel, lige efter dine ønsker.

K. C. Anlægsgartner har alt fra smukke chaussesten til sandstensfliser, så det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Som brolægger kan vi også hjælpe dig med at finde den type af flisebelægning, som passer bedst ind i din have, hvis du mangler inspiration. Ved belægning af indkørsel hjælper vi dig med at finde den helt rette flisebelægning, som passer bedst og kan klare vægten fra biler.
​​

Vores brolægger har 25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring inden for flisebelægning og haveanlæg, hvorfor vi også gerne hjælper dig med at få den helt rigtige løsning til din have. Vores brolæggere kan blandt andet hjælpe med:​

  • Gangstier
  • Kanter
  • Belægning af indkørsel
  • Samt andre typer af flisebelægning​

​Hvad koster brolægning?

Vil du høre mere om de forskellige muligheder, vi tilbyder, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores brolægger-priser, kan du sende os en e-mail på kcanlaegsgartner@mail.dk eller ringe til os på telefon 20 44 78 51.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Kontaktinfo