Gårdhaver: Indretning af små haver

Har du brug for professionel hjælp til indretning af gårdhaver, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren anlægsgartner, så er du kommet til det helt rette firma. Hos K. C. Anlægsgartner har vi 25 års erfaring inden for vores fag, og vi står derfor klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for vores hjælp til indretning af gårdhaver.

Vi hjælper blandt andet både grundejerforeninger, virksomheder og private boligejere med at indrette deres små og store gårdhaver. Det kan for eksempel være i Hørsholm, Vedbæk, Virum eller Lyngby, men det kan også være et andet sted i Nordsjælland.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Indretning af gårdhaver spiller en stor rolle

Gårdhaver er som regel små, og derfor gælder det typisk om at udnytte pladsen så godt som muligt. Her spiller selve indretningen en væsentlig rolle, da det er den, der er med til at sikre, at den eksisterende plads bliver brugt så optimalt som muligt, så der ikke er spildarealer, og så man samtidig får det udtryk og indtryk af haven, som man drømmer om.

Med 25 års erfaring inden for vores fag ved vi, hvordan vi skal indrette både gårdhaver såvel som almindelige haver for at få den helt rigtige sjæl og det rette udtryk i haven, uden at vi går på kompromis med pladsen. Vi lytter selvfølgelig til dine ønsker og behov i forhold til, hvad der skal være plads til i gården. 

Kontakt os og hør mere eller få inspiration til din gårdhave

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, hvis du har brug for inspiration til, hvad der kan lade sig gøre, eller hvis du kunne tænke dig at få yderligere information omkring indretning af gårdhaver.

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på vores assistance, så udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk