Om os​

Mit navn er Kim Christensen. ​Jeg har 37 års erfaring og har haft mit eget firma i 26 år – Den 15. september 2021 havde jeg 25 års jubilæum. Jeg er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Jeg har op til 7-8 mand tilknyttet i firmaet, der alle har stor branchekendskab og mange års erfaring.

​Vi har kunden i fokus

Hos os er vi bevidste om, at vi som firma skal leve op til kravet om en bred linje af kompetente medarbejdere. Vi har kort sagt en vision om at være et firma med dig i fokus, hvor du har mulighed for at gå herfra med et uforpligtende tilbud, til en konkurrencedygtig pris.

Her hos os har vi en vision om et firma, hvor viden, kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdierne. Det handler om at skabe værdi.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig med et gratis tilbud på din opgave – helt uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

logofooter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Kontaktoplysninger

KIM CHRISTENSEN

Højmose Vænge 9, 8. 9.,

2970 Hør​sholm

​Telefon: 20 44 78 51

E-mail: kcanlaegsgartner@mail.dk