Om os​

​Hos K. C. Anlægsgartner har ejeren Kim Christensen 25 års erfaring og har drevet virksomheden i 19år. K C Anlægsgartner er medlem af Danske Anlægsgartner, hvor du som kunde er sikret mod dårligt udført håndværk i form af deres garantiordning.

Vi har 3-4 mand ansatte i firmaet og alle har stor branchekendskab og mange års erfaring.

​Vi har kunden i fokus

Hos os er vi bevidste om, at vi som firma skal leve op til kravet om en bred linje af kompetente medarbejdere. Vi har kort sagt en vision om at være et firma med dig i fokus, hvor du har mulighed for at gå herfra med et uforpligtende tilbud, til en konkurrencedygtig pris.

Her hos os har vi en vision om et firma, hvor viden, kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdierne. Det handler om at skabe værdi.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Kontakt os gerne for spørgsmål

For yderligere information, klik dig ind på fanen vi tilbyder.

Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail eller telefon. Vores kontaktoplysninger er tilgængelige under fanen kontakt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktinfo